قيمت تابلو چلنيوم(با مجوز رسمي از اتحاديه)

تابلوسازي ايرانيان بزرگترين مجموعه و سازنده مستقيم انواع حروف برجسته در ايران
چلنيوم،چلنيوم لبه طلايي ، چلنيوم لبه نقره اي، چلنيوم لبه پانچ ، چلنيوم دوبل آئينه اي ، چلنيوم الماسي،چلنيوم سايد لايت،چلنيوم لترمكس،چلنيوم وكيوم،چلنيوم دوبل،حروف نئون پلاستيك،حروف استيل طلايي(خشدار مات و ميرور آئينه اي)،استيل نقره اي (خشدار مات و ميرور آئينه اي)،استيل نوراندريك(با دوبله طلق 10 ميل)، استيل مسي
بايد در نظر داشت كه مبناي محاسبه قيمت انواع حروف برجسته مانند  حروف چلنيوم – نئون پلاستيك – لترمكس – حروف استيل – حروف برنجي و يا مسي كلاً  متر دور محيط حروف  ميباشد . كه با نرم افزار كورل دراو (corel draw ) دقيقاً قابل محاسبه ميباشد و اگر هم بخواهيم بصورت تجربي برآورد كنيم ميتوان به ازاي هر متر طول نوشته  4 الي 5 متر محيط در نظر گرفت.
قبل از اينكه درمورد قيمت حروف برجسته چلنيوم صحبت كنيم لازم است به مواردي كه در قيمت حروف چلنيوم موثر است اشاره داشته باشيم تا مشتريان عزيز با در نظر گرفتن اين موارد قيمت ها را مقايسه بفرمايند.
اول اينكه فونت حروف و يا همان ضخامت حروف چلنيوم و طرح مود نظر (دوبله )در قيمت حروف چلنيوم موثر است و هرچه ضخامت حروف بيشتر باشد چون تعداد لامپ smd و طلق پلكسي بيشتري مصرف ميشود قيمت نيز متفاوت  ميباشد.
دوم اينكه با توجه به تنوع و كيفيت اجناس چيني و اصلي  كه از درجه يك تا درجه 3 در بازار با انواع برند ها و قيمت ها وجود دارد قيمت حروف چلنيوم نيز به اجناس مصرفي آن بستگي دارد.
 براي اطلاع مشتريان عزيز به چهار قسمت اصلي تشكيل دهنده حروف چلنيوم و نوع جنس آن اشاره اي ميكنيم.https://s17.picofile.com/file/8416573018/7206026475d9dd1c86803c47dc4d92c1.jpg
1-  طلق پلكسي كه بايد از نوع اكروليك تايوان باشد و بهترين برند هاي معروف آن يرلانگ – چوچن و يرچانگ ميباشد .اين نوع طلق نور را بصورت شفاف و يكدست پخش ميكند و رنگ آن در برابر آفتاب در طي ساليان ثابت ميباشد ولي هميشه در بازار موجو د نميباشد و در عوض طلق هاي چيني با انواع برندها و كيفيت ها ديده ميشود.
طلق هاي چيني رنگشان كدر تر ميباشد و ميزان نوري كه از خود عبور ميدهند كمتر از نوع تايواني ميباشد
موسسه تبليغاتي ايرانيان با توجه به نياز خود و مشتريان هميشه از قبل خريد عمده طلق را داشته و براي جلب رضايت مشتريان از نوع تايواني طلق پلكسي استفاده ميكند.
2-  لبه چلنيوم  (channelium) كه نوع اسپانيايي آن با برند آلوراپيد از مرغوبترين و محكم ترين لبه هاي موجود در بازار ميباشد وبعلت سفت بودن اين لبه از آن بيشتر براي حروف با قطر قلم بالا استفاده ميشود.
از اين نوع لبه چون در حروف كوچك نميتوان استفاده كرد و قيمت آن نسبت به لبه هاي چيني بيشتر ميباشد معمولا همكاران به لبه هاي چيني روي آورده اند و تنها در مواردي كه مشتري درخواست نمايد از نوع اسپانيايي استفاده ميگردد و قيمت آن نيز بالاتر ميباشد.
لبه هاي چيني از درجه يك گرفته تا درجه سه با انواع برندها، ضخامت و قيمتهاي متفاوت در بازار موجود  مياشد كه اگر از نوع مرغوب آن استفاده نشود خواهيم ديد كه بعد از مدتي در برابر آفتاب ،باران ، سرما و  گرما رنگ آن سياه و يا دچار زنگ زدگي ميشود.
3-لامپ smd كه مرغوبترين آن كره اي ميباشد و يك لامپ smd خوب بايد از شدت نور ، دوام و ثبات نور همچنين خاصيت ضد آب بودن بهره مند باشد كه قيمت اين نوع لامپ ها نيز گرانتر از نوع چيني آن ميابشد.
در بازار باز هم انواع لامپ  smd با انواع كيفيت ها و برند ها ي مختلف ايراني و چيني موجود ميباشد كه فقط يك فرد با تجربه ميتواند كيفيت آنها را تشخيص دهد
واز اين رو در قيمت تمام شده حروف چلنيوم نقش بسزايي دارد.
اگر در حروف چلنيوم از نوع بي كيفيت لامپ smd استفاده شود بعد از مدتي شاهد كاهش نور حتي سوختگي و قطعي در روشنايي حروف چلنيوم خواهيم بود.
علاوه بر نوع جنس تعداد لامپ smd  كه در حروف نصب ميگردد در قيمت تمام شده حروف چلينوم نيز تاثير ميگذارد وبهمين دليل موسسه تبليغاتي ايرانيان اين تضمين را به مشتريان خود ميدهد كه بعد از نصب و روشن كردن حروف هيچ نقطه تاريكي در حروف ديده نشود و  به مقدار كافي وحتي بشتر از نياز لامپ smd مرغوب استغاده نمايد.
4-ورق pvc  كه بعنوان نگهدارنده حروف و لامپ smd   استفاده ميشود و بعوان زيرسازي حروف چلنيوم مورد استفاده قرار ميگيرد
ورق pvc نيز داراي ضخامت هاي بين 8 تا 10 ميليمتر و با انواع تراكم در بازار موجود  ميباشد كه قيمت هاي آن نيز متفاوت ميباشد
اگر در حروف چلنيوم از  pvcبا تراكم پايين و با ضخامت كم استفاده شود پس از مدتي شاهد آن خواهيم بود كه حروف چلنيوم از pvc جدا ميشود.
5- نحوه ساخت و چگونگي چسباندن لبه حروف چلنيوم و ميزان تجربه استاد كار نيز ميتواند يكي از مواردي باشد كه بايد به آن توجه داشت. ميزان دقت و ظرافتي كه يك چلنيوم ساز در ساخت حروف چلنيوم به خرج ميدهد، ميزان چسب و نوع چسب و روش ساخت (دستي و يا اتومات) در بالا بردن استحكام و دوام حروف چلنيوم بي تاثير نيست .
با توجه به محل نصب انواع حروف برجسته بر روي (كامپوزيت – سنگ – ترمووود-mdf و غيره) و همچنين  ارتفاع از زمين قيمت نصب حروف چلنيوم از هر متر محيط 10/000 الي 15/000  تومان نيز متغيير است.
نصب حروف چلنيوم نيز خود يكي از مواردي است كه حتماً بايد توسط نيرويي كارآزموده و مجرب انجام گيرد،نحوه تقسيم جريان خروجي منبع تغذيه و اينكه بطور مساوي در تمام حروف آمپر جريان داشته باشد و حتي نوع سيمي كه بعنوان رابط حروف مورد استفاده قرار ميگيرد از جمله مواردي است كه در بالا بردن طول عمر حروف چلنيوم و منبع تغذيه (ترانس 12 ولت) بسيار مهم است.
پرسنل مجموعه بزرگ تبليغاتي ايرانيان با  15 سال تجربه ، اين كار را به خوبي و در كمترين زمان حتي بروي داربست و ارتفاع انجام ميدهند.
منبع تغذيه يا همان ترانس 12 ولت كه با توجه به تنوع در كيفيت و قيمت هزينه آن جداگانه و با توجه به درخواست مشتري محاسبه ميگردد.ترانس ها داراي  خروجي آمپرهاي متفاوتي ميباشند و بايد متناسب با تعداد لامپ smd مصرف شده در داخل حروف انتخاب شود.
ترانس هاي موجود در بازار در دو حالت ضدآب و فن دار موجود ميباشد كه نوع ضدآب آن بسيار مرغوب ميباشد ولي قيمت آن گاهي دو برابر ترانس فن دار ميباشد و موسسه تبليغاتي ايرانيان هميشه نوع ضد آب آن را به مشتريان پيشنهاد ميكند.
محل نصب ترانس - فاصله ترانس از حروف – چگونگي سيم كشي و تقسيم جريان از جمله مواردي ميباشد كه نقش بسزايي در طول عمر ترانس دارد.
در پايان موسسه تبليغاتي ايرانيان با بيان اين موارد سعي در اطلاع رساني و بالا بردن سطح انتظارات مشتريان خود دارد كه تنها بر قيمت اكتفا نكنند و علاوه بر قيمت، كيفيت را نيز در نظر گرفته و ما را در ارائه خدماتي بهتر ياري كنند.
مشتريان عزيز جهت اطلاع بيشتر و يا داشتن سوال و همچنين ارسال طرح و قيمت گذاري ميتوانند با موسسه تبليغاتي ايرانيان در بخش تماس با ما تماس حاصل بفرمايند.
چلنيوم چيست؟
تاريخچه چلنيوم:
 كلمه چلنيوم همان (   channelium)  تركيبي از channel + aluminium است
Channel به معني كانال و يا جسمي u شكل ميباشد و چون حروف فارسي ، لاتين ويا اشكال بعد از چسباندن  نوارلبه به كنارها شكل u مانند ميگيرند ، در زبان لاتين از channel استفاده ميشود و بدليل اينكه جنس لبه اين حروف آلومينيوم ميباشد تركيب اين دو كلمه را channelium نام گذاشتند و در زبان فارسي عاميانه در كشور ما اصطلاحا چلنيوم گفته ميشود.
گفته ميشود در سال 2000 ميلادي شركت mci واقع در كشور اسپانيا ( spania) براي اولين بار توانست با استفاده از آلياژ آلومينيوم و در طي مراحل فرآوري آن را به شكل ورق هايي با سطح آيينه در بياورد ، به گونه اي كه در ظاهر مانند فلز استيل به نظر ميرسد .
اين محصول  داراي كيفيت بسيار بالا بوده و  در برابرنور آفتاب ، گرما و سرما مقاوم بوده و تغيير شكل و رنگ نخواهد داد و از لحاظ زيبايي جلوه خاصي به تابلوها ميدهد.
يكي ديگر از محاسن لبه چلنيوم نوار اسفنجي گرد گير ميباشد كه شركت سازنده آنرا به خوبي طراحي و در نظر گرفته است كه مانع ورود گرد و غبار و آب به داخل حروف ميشود.
لبه چلنيوم داراي يك روكش محافظ نايلوني ميباشد كه تا زمان ساخت و نصب حروف بروي قسمت براق خواهد ماند و مانع از خط و خش بروي چلنيوم ميشود و در پايان كار توسط نصاب به راحتي جدا ميشود.نكته لازم به ذكر اين است كه اين روكش محافظ بعد از نصب حتما بايد جدا شود در غير اينصورت پس از چند روز قرار گرفتن در برابر نور آفتاب ديگر از چلنيوم جدا نخواهد شد.
شركت mci نام اين محصول خود را با مارك آلوراپيد ( alurapid) وارد بازار نمود كه در كشور ما نيز اين محصول موجود ميباشد و قيمت آن نيز گرانتر از ديگر محصولات مشابه ميباشد ، يكي از راه هاي تشخيص اين محصول حك شدن نام برند اين محصول (alurapid ) و همچنين ( made in spania  ) در داخل لبه چلنيوم  ميباشد.
چلنيوم در سايزهاي 7و9و11 سانتيمتر با رنگهاي جيوه اي (نقره اي ) ،ميرور(طلايي) و مشكي در بازار موجود ميباشد.
بعد از اسپانيا كشور تايوان نيز از اين ابتكار بي نصيب نماند و مشابه اين محصول را بانام تجاري آلوباند ( aluband) توليد و روانه بازار نمود كه اين برند نيز در نوع خود مرغوب ميباشد.
به تبع بعد ازتايوان  كشور چين در توليد مشابه اين محصول از تمامي رقبا حتي كشور سازنده اصلي يعني اسپانيا پيشي گرفت و چلنيوم هاي مختلفي  با انواع  مارك ها روانه بازار نمود كه برخي از آنها عبارتند از  آلوشاين (alushine) ،آلوتيپ alutape))،سهند(sahand) و غيره  كه امروزه در كشور ما بسيار فراوان يافت ميشود.
متاسفانه  بين جنس چيني  و اصلي آن  تفاوت هاي چشم گيري وجود دارد.
لبه چلنيوم هاي اصلي ضخيم  ميباشد و حروف ساخته شده بعد از ساخت از استحكام خوبي برخوردار ميشود مخصوصا حروف هاي درشت و بزرگ ، به همين دليل است كه تابلوسازهاي با تجربه براي ساخت حروف بزرگ حتما از لبه هاي اصلي استفاده مي نمايند.
رنگ لبه هاي چلنيوم اصلي در برابر نور آفتاب و تغييرات جوي در طي ساليان ثابت بوده و تغيير رنگ نداده و هميشه براق خواهد بود.
ولي لبه هاي چيني نازك ميباشد و اين نازكي در بعضي از مارك ها به حدي ميباشد كه با كوچكترين فشار تغيير حالت ميدهند و يا  سوراخ ميشوند، در عوض براي سازنده حروف، كار كردن با آن بسيار آسان ميباشدواز اين لبه ها  براي ساخت حروف هاي كوچك ميتوان استفاده كرد.
يك نوع از چلنيوم بنام لترمكس ( lettermax  ) نيز در بازار موجو ميباشد كه فرق آن با ديگر لبه ها اينست كه در بروي لبه حدود 1 سانتيمتر فضايي تعبيه شده كه علاوه بر سطح حروف از اين قسمت نيز نور ديده ميشود و يك زيبايي خاصي به حروف لترمكس ميدهد.
مراحل ساخت حروف چلنيوم
در اينجا ميخواهم به ساختار فيزيكي حروف چلنيوم اشاره كنم.
زماني كه حروف يك تابلو در برنامه كرل دراو (coreldrow) و يا اتو كد (autocad)از لحاظ فونت ،سايز و يا ضخامت طراحي شد ،طرح مورد نظر بروي جنس پلكسي گلس (plexi glass)  كه داراي رنگهاي مختلف ميباشد ليزر ميشود.(در قسمت تابلو هاي پلكسي plexi  در باره اين متريال توضيح داده شده است)
پس از اينكه طرح مورد نظر توسط دستگاه ليزر شد نوبت به چسباندن لبه چلنيوم به پلگسي ميرسد.
در تابلوسازي هايي كه از دستگاه چلنيوم ساز استفاده ميكنند مراحل خم كردن ، قوس وشيار بروي لبه چلنيوم توسط دستگاه بصورت كامپيوتري طبق فايل طراحي شده انجام ميپذيرد كه خالي از اشكال هم نيست ،چون اين دستگاه توسط اروپايي ها براي فونت لاتين طراحي و ساخته شده نه براي فونت فارسي ،به همين دليل در بعضي از موارد اشكالاتي وجود دارد،حتي ميتوان گفت كه بعضي از اين دستگاه ها در طي مراحل ساخت بر روي لبه چلنيوم خط و خش نيز ايجاد ميكنند.
در تابلوسازي هايي كه  مجهز به اين دستگاه ها نمي باشند مراحلي خم كردن قوس و شيارها توسط استاد كار ماهر انجام ميگيرد.
پس از آماده شدن لبه حروف و لبه چلنيوم آن را بروي ميز آهني با آهنربا هاي مخصوص ثابت و جذب يكديگر ميكنند و با چسب 123 و اسپري لبه چلنيوم را به پلكسي ميچسبانند.
پس از ساخت حروف چلنيوم نوبت به زير سازي اين حروف ميرسد كه براي اينكار از ورقهاي  پي وي سي pvc  با ضخامت  8 و 10 ميليمتر استفاده ميشود كه ابعاد اين ورق 120-  240 سانتيمتر ميباشد .
اين ورقها در مقابل آب ، آفتاب ،گرما و سرما مقاوم بوده و تغيير حالت نخواهد داد و به همين منظور جهت زيرسازي حروف چلنبوم بسيار كاربرد دارد.
حروف چلنيوم ساخته  شده بروي ورق پي وي سي قرار گرفته و دور آنرا خط كشي مينمايند و توسط اره برقي برش خورده به نحوي كه در داخل چلنيوم زير نوار گردگير براحتي قرار بگيرد .
سپس ميرسيم به قسمت روشنايي داخل چلنيوم كه از اس ام دي smd استفاده ميشود كه در اينجا يك توضيح كاملي در اين رابطه خواهم داد.
تا قبل از دهه هشتاد در كشور ما لامپ هاي نئون بصورت فراوان پشت شيشه  مغازه ها، فروشگاهها و يا داخل حروف نئون پلاستيك استفاده ميشد كه درعين نور زياد و زيبايي و جلب توجه ، بسيار ترد و شكننده بودند و با كوچكترين ضربه شكسته و گاز آن خالي ميشد .
لامپ هاي نئون از ترانس هاي هسته اي با ولتاژ هاي بالا تغذيه ميكردند كه معمولا بر اثر شوك دادن قسمت الكترود به بدنه نئون و يا فلزات اطراف باعث شكستن خود لامپ ميشد و يا در زمان بارندگي و يا تماس با آب بازهم باعث شوك دادن و اتصالي  در قسمت الكترود ميشد و در كل اگر داخل حروف نئون پلاستيك استفاده ميشد بسيار مشكل ساز بوده و مدام بايد مورد  سرويس و تعميرات  انجام ميگرفت  و در بعضي موارد اين اتصالي ها باعث اتش سوزي نيز ميشد.
در دهه هشتاد  لامپ هاي ال اي دي وارد صنعت تبليغات و مخصوصا  تابلوسازي شدند كه گفته ميشد ساخت كشور كره ،تايوان و چين است كه بنده  احساس ميكنم  عمدتا كشور چين در اين زمينه طبق معمول پيشتاز بوده و در كل شروع خوبي دراين  زمينه بود.
ال اي دي هاي شاخه اي  جاي لامپ هاي نئون  داخل حروف پلاستيك را گرفت ، در ابتدا اين ال اي دي  هاي شاخه اي  به ظاهر بهتر از لامپ نئون به نظر ميرسيدند ، ول خالي از اشكال هم  نبودند چون هم ضد آب نبودند و هم بروي پلكسي حروف نقاط نوراني پر رنگ ايجاد ميكردند .
پس از آن ال اي دي هاي بلوكي پنج لامپ و سه لامپ جاي ال اي دي هاي شاخه اي را گرفت و اين محصول مشكل آب و نقاط نوراني را بر طرف كرد ، ولي نور اين ال اي دي ها رضايت بخش نبود.
پس از آن شركتهاي چيني  ال اي دي هاي جديدي بنام اس ام دي  smd توليد و روانه بازار كردند كه به نظر بنده يك شاهكار در زمينه ايجاد نور دلخواه داخل حروف بود .
اس ام دي ها داراي شدت نور فوق العاده و  طول عمر بالا بوده و رزين روي  بلوك هاي آن مقاوم و ضد آب ميباشند و نصب آنها بروي پي وي سي  pvc بسيار آسان و سريع ميباشد.
لامپ هاي اس ام دي smd  موجود در بازار داراي نمونه هاي كره اي نيز ميباشند كه داراي كيفيت بالا و در عين حال قيمت بالاتري ميباشند.
لازم بذكر است كه منبع تغذيه اس ام دي ها ترانس هاي 12 ولت بوده و مصرف آنها به مراتب كمتر از ترانس هاي هسته اي با ولتاژ بالا ميباشد و به همين دليل اگرصحيح سيم كشي و تقسيم آمپر شود ديگر مشكل حرارت ،اتصالي و سوختن نخواهد داشت ،در پايان نحوه سيم كشي و تقسيم جريان را براي همكاران توضيح خواهم داد.
پس از آنكه پي وي سي حروف چلنيوم برش خورد نوبت به چسباندن  لامپ هاي اس ام دي ميرسد . ابتدا سطح روي پي وي وسي بايد كاملا تميز و پاك شود سپس محافظ چسب پشت اس ام دي ها را جدا كرده و لامپ ها را كنار يكديگر با فواصل بين 3 ال 4 سانت چسبانده تا جايي كه تمام سطح pvc را پوشش دهد
چنانچه فواصل بين smd ها بيشتر از حد معمول شود پس از نصب خواهيم ديد كه حروف چلنيوم داراي نقاط تاريك و كم رنگ خواهد شد.
در اينجا حروف چلنيوم آماده نصب ميباشد و بايد توسط يك نيروي ماهر و با تجربه بروي سطح كامپوزيت و يا هر جاي ديگر نصب گردد.
مراحل نصب حروف چلنيوم
ابتدا يك پلات  در ابعاد واقعي  از متن حروف چلنيوم طبق طرح اولبه تهيه و آن را روي محل مورد نظر نصب كرده سپس pvc  چلنيوم را روي طرح قرار داده و با پيچ در جاي خود محكم  كرده ، پس از نصب تمام پي و سي ها سيم لامپ هاي اس ام دي را با سوراخ كردن محل هاي لازم به پشت كار منتقل كرده و مراحل تقسيم جريان  انجام ميشود ، لازم بذكر است كه لامپ هاي smd  داراي مثبت و منفي بوده و بايد تمام سيم هاي مثبت با هم و سيم هاي منفي باهم سري شوند ، در كل پس از تست  روشنايي ، چلنيوم حروف بروي  pvc  قرار گرفته و با پيچ هاي كوچك بهم متصل ميشوند.
چگونگي سيم كشي و تقسيم جريان لامپ هاي اس ام دي ( smd)
موسسه تبليغاتي ايرانيان در طي 15 سال تجربه و نصب حروف از يك روش بسيار ساده استفاده نموده كه اين روش در طي سالها جواب داده و تاكنون موردي مشاهده نشده كه در آن سيم كشي و يا ترانس دچار مشكل و آسيب شده باشد و دوستان نيز ميتوانند از اين روش استفاده نمايند.
بايد در زمان سيم كشي تعداد smd ها را به دسته هاي 30 ال 40 تايي تقسيم كرد و هر سيم را با نظر گرفتن مثبت ومنفي رنگها جداگانه به منبع تغذيه وصل كرد در اين روش جريان بطور مساوي در تمام سطح حروف تقسم ميگردد و هرگز نبايد جريان را به ابتداي  يك دسته smd  وصل كرد بلكه بايد به وسط بك دسته 40 تايي وصل كرد، و اگر تعداد smd ها زياد است بايد اينكار را تكرار كرد و سيم هايي را كه از وسط دسته هاي 40 تايي آمده با نظر گرفتن مثبت و منفي با هم سري كرده و به منبع تغديه وصل كرد .
 هرگز نبايد بيشتر از حد مجاز به ترانس ها smd وصل نمود ،شايد در ابتدا و روزهاي اول ظاهرا مشكلي پيش نيايد ولي در طول چند هفته باعث فشار بر روي ترانس و سوختن آن  ميگردد.

© 2017 showtablo. All Rights Reserved | Design by gnb-web.ir